itulau_fanua

Avanoa maketi mo masini taumafa i Aferika

Ua lipotia mai o faatoaga o le pisinisi autu lea a atunuu Aferika i Sisifo e atiina ae ai le tamaoaiga.Ina ia foia le faʻafitauli o le faʻasaoina o fualaʻau ma faʻaleleia le tulaga o loʻo tuʻuina atu i tua o faʻatoʻaga, o Aferika i Sisifo o loʻo faʻamalosia malosi le gaosiga o meaʻai.O lo'o fa'amoemoeina o le mana'oga fa'apitonu'u mo masini fa'afou fou e tele le gafatia.

Afai e manaʻo pisinisi a Saina e faʻalautele le maketi a Aferika i Sisifo, e mafai ona latou faʻamalosia le faʻatau atu o masini faʻasao meaʻai, e pei o le faʻagogo ma le faʻafefeina o masini faʻasao, masini faʻapipiʻi gaogao, paluga saimu, masini faʻafefeteina, masini saimu, masini gaosi meaʻai ma isi mea faʻapipiʻi.

Mafuaʻaga mo le maualuga o le manaʻoga mo masini afifi i Aferika
Mai Nigeria i atunuu Aferika o loʻo faʻaalia uma le manaʻoga mo masini afifi.Muamua, e faʻalagolago i le tulaga faʻafanua ma le siosiomaga punaoa o atunuu Aferika.O nisi o atunuu o Aferika ua atiaʻe faʻatoʻaga, ae o le faʻapipiʻiina o oloa faʻapitonuʻu e le mafai ona ausia le gaosiga o fale gaosi oloa.

Lona lua, o atunuu Aferika e leai ni kamupani e mafai ona gaosia le sila maualuga.Ina ia le mafai ona gaosia meaʻai agavaa masini afifiina e tusa ai ma le manaoga.O le mea lea, o le manaʻoga mo masini afifi i le maketi a Aferika e mafai ona mafaufauina.Pe o le tele o le afifiina o masini, poʻo le laʻititi ma feololo le tele o masini afifi meaʻai, o le manaʻoga i atunuu Aferika e matua tele lava.Faatasi ai ma le atinaʻeina o gaosiga i atunuʻu Aferika, o le lumanaʻi o masini faʻapipiʻi meaʻai ma tekonolosi faʻapipiʻi e matua lelei lava.

talafou44

O a faʻamanuiaga faʻafaigaluegaina o masini taumafa i Aferika

1. Tele maketi gafatia
Ua fa'ailoa mai o le 60% o fanua fa'ato'aina o le lalolagi o lo'o i Aferika.E na'o le 17 pasene o fanua fa'ato'aga a Aferika i le taimi nei o lo'o fa'ato'aina nei, e telē le avanoa mo le fa'afaigaluegaina o Saina i le vaega o fa'ato'aga a Aferika.A'o fa'aauau pea ona si'itia tau o taumafa ma fa'ato'aga a le lalolagi, e tele naua mea e fai e kamupani Saina i Aferika.
E tusa ai ma lipoti talafeagai, o le tau o faʻatoʻaga a Aferika o le a siʻitia mai le US $ 280 piliona i le lata i le US $ 900 piliona i le 2030. O le lipoti lata mai a le Faletupe a le Lalolagi o loʻo valoia o le a tupu aʻe Aferika i lalo o Sahara i le sili atu i le 5 pasene i le isi tolu tausaga. ma faatosina mai le averesi e $54 piliona i tupe teufaafaigaluega tuusao mai fafo i tausaga taitasi.

2. Saina ma Aferika e sili atu ona lelei faiga faavae
O loʻo faʻamalosia foi e le malo o Saina kamupani gaosi saito ma meaʻai e "alu i le lalolagi atoa".I le amataga o Fepuari 2012, na faalauiloa ai e le Komisi o le Atinae ma le Toefuataiga a le Atunuu ma le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi le 12th Lima Tausaga Atinae Fuafuaga mo le Alamanuia Taumafa.O le fuafuaga e mana'omia ai le atina'eina o le felagolagoma'i o mea'ai fa'ava-o-malo ma fa'amalosia pisinisi i totonu o le atunu'u ina ia "alu i le lalolagi atoa" ma fa'atuina pisinisi gaosi araisa, sana ma soya i fafo.
O atunuʻu Aferika ua faʻamalosia malosi foi le atinaʻeina o pisinisi faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma faʻatulagaina fuafuaga tau atinaʻe ma faiga faʻaosofia.Saina ma Aferika ua faʻatulagaina se fuafuaga faʻapitoa mo le atinaʻeina o faʻatoʻaga gaosiga o faʻatoʻaga, faʻatasi ai ma le faʻatoʻaga ma le gaosiga o mea tau faʻatoʻaga e fai ma taʻiala autu.Mo kamupani gaosi mea'ai, o le siitia atu i Aferika e sau i se taimi lelei.

3. O le masini taumafa a Saina e malosi le tauvaga
A aunoa ma le lava o le gaosiga o le kofe, e fa'alagolago tele le kofe a Aferika i mana'oga mai atunu'u atina'e e fa'atau atu mea mata.O le i ai i lalo o fesuiaiga i le tau o mea mataʻutia faavaomalo o lona uiga o le toto ola o le tamaoaiga o loʻo i lima o isi.E foliga mai foi e maua ai se tulaga fou mo le gaosiga o masini taumafa a Saina.

E manatu le tagata poto: O le tatou atunuu lea e fa'atau atu ai masini taumafa e seasea maua avanoa.E vaivai le gaosiga o masini a Aferika, ma o meafaigaluega e tele lava ina aumai mai atunuu i Sisifo.O le faʻatinoga o masini masini i totonu o lo tatou atunuʻu atonu o le itu i sisifo, ae o le tau e tauva.Aemaise lava, o le auina atu i fafo o masini taumafa na siitia i lea tausaga ma lea tausaga.


Taimi meli: Apr-01-2023